Maise-musens gave

I vennekredsen er en lille bedårende pige kommet til verden. En smuk lille Maise. Og til hende har symaskinerne været i gang. For ja - jeg kan ikke lade være, og synes det er dejligt med en personlig og unik gave.

Så jeg har syet et dynebetræk i friske forårsfarver.


Og hendes mor havde for lang tid siden spurgt om jeg ville sy lidt heldragter til hende, da hun elsker heldragter fremfor body/buks til en helt lille ny. Og det kom der 5 heldragter ud af. 2 str 56, 2 str 62 og en str 68.

Skønne friske farver - som moren selv ar udvalgt i mit stoflager. Heldragterne er syet efter mit eget mini T mønster, som er lidt slimline.
Og ja jeg har en del stof på lager - faktisk skræmmende meget, meeeen jeg ELSKER de bløde stoffer, og at trylle dem om til lækkert tøj til de små. Desuden har jeg fået skønne farvede trykknapper hjem fra Thailand, som er perfekte til heldragter, bodyer mm.

I vennekredsen kan en lille dreng komme til verden når som helst, så symaskinerne skal i gang igen. Denne gang i drengefarver. Det kribler allerede i fingrene.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.