stjernetrøjer

Jeg har jo syet bløde isoli stjernebukser til drengene og de er et kæmpe hit. Så snart de er på plads i kommodeskuffen efter vask, så bliver de valgt igen. Og jeg har haft lidt af et dilemma med hvad jeg skulle sætte til de spraglede bukser. Men så blev jeg enig med mig selv om at der måtte stjernetrøjer til. Og det hjemmebiksede hættetrøjemønster blev fundet frem, og 2 nye trøjer blev klippet.

Den anden aften var jeg hjemme hos en kreakusine og sy. En hel aften, hvor vi gravede os ned i hendes kreakælder, og syede løs. Perfekt med hyggesnak og syning. Og de 2 trøjer blev syet færdige. De små stjernedetaljer i hætterne, var bånd jeg fik fra kreakusinens lager - fantastisk hun lige havde det perfekte bånd, til at gøre detaljerne super flotte. Detaljen dækker samtidig samlingen i ribkanten, så ren win-win.

Idag er de så taget i brug. Og drengene synes de er skønne og dejligt bløde.Feriens sidste dag bliver brugt på at bage knækbrød og boller, gøre rent og lade op til imorgen, hvor en ny hverdag starter for os. For jeg starter i 4 ugers praktik imorgen, og jeg glæder mig. Jeg skal være energirådgiver, og beregne energimærkning af ældre huse. Det bliver spændende.

Fortsat god påske herfraPosted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.