radiotavsheden må brydes...

Nu må jeg hellere få brudt den lange radio-tavshed her på bloggen. Hverdagen ruller afsted. Jeg har været i praktik som energirådgiver på fuld tid, og dermed har min tid ved symaskiner og computer været sparsom. Men en smule har jeg nået.

Kusine V fyldte 5 år - og jeg syntes at der udover en lille købt gave også måtte lidt hjemmesyet til. Derfor syede jeg en lækker nederdel i babyfløjl - mønstret er fra Ottobre 1/2012. Og en top med Frost tema efter Ottobre 3/2013. Heldigvis blev hun glad og ikke mindst så passede det. Så det varmer jo mit krea hjerte.


Idag har jeg fået 2 bræk-syge børn ringet hjem, det var bestemt ikke planen! Så indimellem opvartning og tøjvask, har jeg nået lidt tid ved maskinerne. Det blev til dette lille sæt babypigetøj str 62.


Og så må jeg bare lige fortælle at min baby-sveske, min lille fidus - startede i børnehave igår! Forstår slet ikke hvor tiden bliver af!?!

Men stolt var han da han skulle afsted. Og heldigvis kender han børnehaven, og faldt lige ind. De sagde det var som om han havde gået der lææænge. Så det er jo skønt.
Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.