Træt af at sortere vasketøj??

Er du træt af at sortere vasketøj? Jeg ved jeg er! Synes det er en halvtræls opgave, og samtidig er det en opgave ungerne sagtens kan klare selv. Så jeg priser mig lykkelig for vores store bryggers og IKEAs kasser - og farvet folie. Har været igang med min skæreplotter...En masse små farvede vaskemaskiner blev skåret ud. 


Og overført til vores vasketøjskasser.

 
Hvid/gul


Grå/sort


Orange/rød/lyserød/lilla/brun - alt efter kurvens indhold sorteres i lys/mørk vask. 


Lyseblå/mørkeblå/mint/grøn/mørkegrøn - igen efter kurvens indhold så sorteres der i lys/mørk vask. 

Og nu ved jeg godt at jeg er sippet med at farveopdele vores tøj. Men jeg elsker simpelthen når tøjet holder farverne i vask. Og andre gør det nok helt anderledes - fred være med det. Ville bare vise min lille idé til Jer. Og genoplive min blog, som er noget så forsømt. Har en masse jeg gerne vil vise Jer, men overskuddet har ikke været til det. Med flytning, istandsættelse og barn nr 4 på vej, så er tiden bare gået. Samtidig er jeg lige startet på job - så kreatiden bliver slugt af hverdagen. Men jeg er her stadig :)


Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to Træt af at sortere vasketøj??

 1. Puha.. Jeg nåede lige at tænke.. Har du så mange kurve.. Altså da jeg så dine mærkater. Det blev dog lidt bedre da jeg så at du har flere farver i samme kasse.. Her har vi pt 4 kurve.. Røde nuancer, mørkt, lyst og koge.. Det kan ungerne faktisk godt finde ud af.. Men god ide med de fine mærker..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha ja det kan jeg godt se, men helt så galt er det nu ikke. Jeg er spændt på om ungerne er med på idéen. De har lystigt smidt snavsetøj i kurvene, men har ikke rigtig sorteret. Så håber de mange farvede vaskemaskiner hjælper dem på vej.

   Jeg har kogevask og sart vask i de 2 nederste kurve, som ungerne ikke rigtigt skal bruge.

   Slet
 2. Puha.. Jeg nåede lige at tænke.. Har du så mange kurve.. Altså da jeg så dine mærkater. Det blev dog lidt bedre da jeg så at du har flere farver i samme kasse.. Her har vi pt 4 kurve.. Røde nuancer, mørkt, lyst og koge.. Det kan ungerne faktisk godt finde ud af.. Men god ide med de fine mærker..

  SvarSlet
 3. Hvor har du købt klistermærkerne henne?

  SvarSlet
 4. Hejsa. Hvor er mærkerne fra?

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.