køb bananer...

Sidder og synger en gammel Gasolin sang. Køb bananer! Og bliver i super godt humør. Tænk at sangen er fra før jeg blev født, og jeg stadig synes den er fed. 


Grunden til min sang er at den sidste stump banan-jersey er brugt til en body str 68. Kombineret med prikker har jeg vovet en lidt anderledes udseende body end jeg plejer. Normalt bruger jeg altid striber eller stjerner på ærmerne/ryggen. Men jeg søgte råd hos kreakusinerne som foreslog prikker. Og jeg må sige jeg er overbevist. 


Raglan-ærmernes snit på forsiden bliver fint fremhævet i overgangen mellem bananer og prikker. 


Har sat gule trykknapper på den grønne rib, som en lille ekstra detalje. Og fordi jeg ikke har flere grønne knapper på lager hihi. 


Forårslængslerne kommer ud her i den fantastiske sensommer, vel vidende at næste forår putter jeg en skøn lille sveske i denne body. Jeg har mere af det prikkede stof, og tænker at der må syes et eller andet matchende dertil. Men igen. Har bare ikke kunnet finde ud af hvad der kunne være fint dertil?

Nu vil jeg nynne videre og nyde solskinnet. God dag derude :)

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.