Yin og yang

Nu er jeg vist også næsten færdig med at sy tøj i str 56. Men endnu 2 små bodyer har sneget sig igennem maskinerne. 


Alma syntes nemlig at lillesøster skulle have det fine fe-glimmer-jersey. Så sådan blev det. Og det lækre bløde jersey med yin og yang, som jeg købte til garagesalg for længe siden, måtte jeg altså også klippe i. 


Tænker at jeg nu vil igang med at sy bukser med fødder i, som jeg har set der er et mønster på i det nyeste Ottobre blad, som jeg forøvrigt går og venter på skal lande i min postkasse. Tænker at jeg så slipper for små strømper, som bliver skubbet af de små bitte fødder. 

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.