julen nærmer sig...

Julen nærmer sig med hastige skridt - og dermed lillesøsters termin. Snart kan hun bare komme ud til os. Og de 3 søskende venter og venter i spænding. 
Det betyder så også at jeg skal se at få færdiggjort det aller mindste babytøj, som ligger næsten færdigt ved symaskinerne. Er derfor igang med isætning af trykknapper. Det driller indimellem en del, men der var ingen problemer i disse 3 bodyer str 56. 
Nu ligger de farverige bodyer klar i en kasse ved puslebordet. Og ja - puslebordet står klar. Var nemlig så usvigeligt heldig at få et forærende af en veninde. Så det blev hentet og sat op. Og er nu fyldt med div bleer, vådservietter mm fra de gratispakker jeg har fået hentet i dagligvare-butikkerne. 

Og jeg har fået tegnet et mønster af fra det nyeste Ottobre-blad, på små bukser med fødder i. Så nu skal der syes lidt ensfarvede bukser, der kan matches med alle de farverige bodyer. Fødderne i bukserne gør at de små strømper er unødvendige. De bliver alligevel altid sparket af. 

Derudover har jeg fået klippet 3 heldragter str 56. Som ligger klar ved symaskinerne. Og så burde der være helt styr på str 56. 

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.