stjernedragt

En baby vokser alt alt for hurtigt. Det tror jeg de fleste mødre vil give mig ret i. Ligesom dagene på barsel bare suser afsted, og man synes man intet når at udrette.

Herhjemme er vi så småt på vej ind i str 62 heldragterne, som dog stadig er vel store. Mønstret er mit eget hjemmetegnede, og det sidder SÅ fint på Vilja. Jeg kunne sagtens sy et par heldragter mere str 56, men synes det er lidt spild, når nu hun ikke drukner fuldstændigt i dragten. Og selvom vaskemaskinen snurrer løs dagligt, kan jeg ikke altid følge med. For med en gylpe-baby kan man hurtigt bruge 4-6 sæt tøj på en dag.Stjernestoffet blev købt til garagesalg i Videbæk i efteråret, da Alma og jeg var afsted. Og det er bare super blødt og lækkert.
Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.