Natdragter

Imens regnen siler ned udenfor og trommer på taget over mit klippebord, har jeg fået sat trykknapper i endnu et par natdragter str 74. Dejligt at få fyldt lidt op på hylderne i Viljas tøjskab. Og jovist de er lige store nok - endnu. Men hun vokser godt. Og de slimline modeller duer bare ikke længere til de tykke babylår. 

Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Natdragter

 1. Hej
  dejligt du er tilbage nu .. har holdt øje med din side.
  Dejligt du får syet, der er nok med 3 børn .. mine 3 er store nu

  SvarSlet
 2. Hej

  Dejligt du har fulgt med, trods mine manglende indlæg. Jeg håber på at jeg kan finde tiden til at få opdateret med en hel del projekter nu her. For jeg har masser jeg gerne vil vise frem :)

  Har også været en del i haven hen over sommeren, og der er også sket en del forandringer :)

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.