glaskunst

Jeg vil lige vise det glas jeg udformede på min anden aften i glaskunstnerens værksted. Det er så svært at forestille sig hvordan glasset er, når det er færdigbrændt. Og det er ret så spændende - synes jeg.

Her er et lille aflangt fad samt 2 bloklysstager. Og der er jo "bare" nogle flade glasplader lige nu. Men efter 2 omgange i ovnen er det først sammensmeltet, og dernæst formet i facon.


Jeg har ladet mig inspirere af denne plakat, som vi har hængende i vores køkken. Og så er det jo meningen at der ligesom skal være en rød tråd i farvetemaet. Jeg er godt nok spændt på om det bliver sådan som jeg har forestillet mig. Men om ikke andet, så bliver det ihvertfald personlig glaskunst, der er lavet lige præcis til vores køkken. 


Jeg fik også udformet en lille snemand, stærkt inspireret af nogle som glaskunstneren Tina havde stående på sine hylder. En lille buttet snemand, som får et fint rødt halstørklæde på.


Jeg kan kun anbefale Tina som er indehaver af Butique CharChri. Hendes værksted på Langåmark er så hyggeligt. Og man kommer nærmest i trance når man sidder der og leger med de farvestrålende glasplader. Jeg glæder mig til næste uge, hvor jeg igen skal sidde og lege med glas, og lade fantasien få frit løb.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to glaskunst

 1. Det er så flot ..
  kender en der har lavet et ret højt lyshus, det er mega flot når der er et fyrfadslys i det ..og så i en mørk vindueskarm, ren hygge

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh mange tak - jeg er så spændt på at se det færdigbrændte resultat. Lavede nogle lidt vovede farver, i forhold til hvad jeg nok egentligt ville rode mig ud i hihi

   Jeg har godt set de smukke lyshuse. Der er bl.a. en anden lokal glaskunstner der også laver dem, og de er så smukke. Og når der er stearinlys i, så spiller glassets farver så smukt.

   Slet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.