Ny inspiration

I lørdags fandt jeg det nye Ottobre blad i min postkasse. Jeg er så glad for mit abonnement og al den inspiration og nye mønstre jeg kan hente fra bladene. Så straks ind og brygge et stort krus te og så hyggelæse i sofaen. Og jeg synes der er en masse lækkert som skal prøves af til mine unger. Så skal igang med at tegne mønstre af og klippe stof ud. Glæder mig. 

Desværre var jeg søndag involveret i et lille trafik uheld, så min nakke nu gør ondt. Jeg opstarter et behandlingsforløb hos en fys og håber jeg snart er fit for fight igen. Trælse nakkesmerter og hovedpine. 

Idag starter jeg desuden på kursus - et såkaldt mestringsforløb i håndtering af stress og depression. Jeg håber undervisningen giver gode redskaber og teknikker. 

Så det kreative - som ellers er det der giver mig energi i hverdagen - er lagt lidt på hylden. Men jeg er sikker på der snart er energi til lidt tid ved symaskinerne eller med hæklenålen. 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Ny inspiration

 1. Uhh... Glæder mig til at det lander i min postkasse.. Jeg har lige fået abb i julegave :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god bedring.. Håber du snart får det bedre..

   Slet
 2. Dejligt med det nye abonnement. Det er jeg sikker på at du bliver glad for.

  Og tak. Jeg skal nok komme på toppen igen.

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.