Styr på mønstrene

Når nu min nakke ikke vil det vilde lige pt, så må jeg jo stille og roligt sidde og få styr på mine mønstre. Jeg har i en periode været slem til bare at ligge mønstrene løst inde i det Ottobreblad hvor de var tegnet af fra. Og det resulterer altså i at de forskellige dele kommer fra hinanden, at de falder ud af bladene og krøller sammen mm


Så nu fik jeg købt flere mapper i Tiger og gik igang. Og det var slet ikke så slemt endda. Fik først ryddet op i de mapper hvor der var blandet mønstre fra flere år og delt ud i mapper gældende for hvert år. Og så fik jeg fundet alle de løse mønstre der var stukket ind i bladene. Så nu har jeg mapper med Ottobre mønstre fra 2009-2015. 


Ved hvert mønstre er der en seddel med hvilket blad det kommer fra. Og jeg har ved nogle skrevet mine erfaringer med mønstret også. 


Og til sidst blev alle bladene sat pænt i kasetterne. 


Det er super lækkert at få det ordnet. Især fordi mønster aftegning jo ikke er vildt spændende. Så må man jo ligesom passe godt på dem man allerede har tegnet af - ikke? Nu mangler jeg bare et par kasetter mere, til at stille mapperne pænt i. Men det kræver jo en tur i IKEA. 


Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Styr på mønstrene

  1. NEJ, hvor er det fedt!! Jeg elsker, når man sådan får orden i systemerne :) Du må gerne poste, om du kan finde en kassette i Ikea, som dine mapper fra Tiger kan være i - jeg synes nemlig, at det kan være svært at finde nogen, der er store nok.

    Nøj, hvor jeg også er inspireret til at lægge barnevognsturen omkring Tiger ;)

    SvarSlet
  2. Samme kassetter fra IKEA er super til mapperne.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.