endelig lidt sommervejr

Ih så er sommeren endelig ved at vise sig. Det er vel nok skønt at solen skinner og ungerne får farve i ansigtet når de er ude og lege. Jeg har haft et par t-shirts liggende på sybordet længe, men har ikke gidet sy dem færdig pga den manglende sol. Igår aftes fik jeg endelig gjort 2 af dem færdige, klar til dagens skønne vejr.

Jeg kalder de 2 t-shirts reste-shirts. Det nemme mønster fra Ottobre 3/2015 er perfekt til at udnytte selv de mindste stumper stof, idet ærmet delvist er raglan og delvist alm snit.

Til Villads blev den en ridder t-shirt med orange ribber. Hans elskede ridderbluse er for længst for lille, så heldigt der var lidt af stoffet tilbage i skabet.


Og her til morgen blev den lille fyr SÅ glad. Sprang hen og lukkede døren og bad mig tage billeder. Jublende sagde han - jeg er smart mor. Og ja, så smelter jeg altså totalt over ham..


Til Alfred fik jeg udnyttet en rest biljersey, som for flere år siden blev indkøbt i S&S. Kombineret med stjernejersey fra stof2000 og gule ribber.


En meget morgentræt fyr var glad, men trætheden overmandede ham da han forsøgte at smile og være fjollet - lille skønne fyr, som heldigvis vågnede op da der først blev indtaget morgenmad.Det er bestemt ikke sidste gang jeg syr t-shirts efter det mønster, ja indrømmer blankt at endnu een stadig ligger på sybordet, men den bliver nok færdig en dag...

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.