sommershorts

Jeg sidder her og kæmper for at lære at bruge min nye bærbar (som jeg fik i julegave). Det er en MacBook og det er altså ekstremt svært at finde ud af, når man er vant til alm windows baseret bærbar. Med dybe panderynker og indre ukvemsord går det en smule fremad.

Nu har jeg fået installeret Picasa som jeg plejer at redigere billederne i, inden de kommer på bloggen. Så dette - mit første indlæg fra denne computer - anser jeg som lidt af et eksperiment.

Men i sidste uge kæmpede jeg jo for at nå at få syet en masse short til ungerne, da varmen var ulidelig. Fredag aften kom der 3 par shorts igennem maskinerne, 2 par til Alma og et par til Alfred. For lørdag morgen skulle de på ferie til Læsø hele weekenden.

Alma fik disse skønne korte shorts


Og et par længere røde/hvide mælkedrengestribede shorts


Til Alfred fandt jeg noget tyndt ternet strækstof, som jeg også syede shorts af sidste år. Sidste års shorts er desværre blevet for små, så heldigt at der var mere af det lækre stof på lager.


Nu håber jeg at dette indlæg er lige som jeg gerne vil have det...Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to sommershorts

 1. Ej hvor er de blevet super fede... Har du brugt et mønster?

  SvarSlet
 2. Ej hvor er de blevet super fede... Har du brugt et mønster?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak.. Har ikke rigtig et mønster, eller jo - et hjemmebikset et. Bukser som er kortet op. Jeg har lavet mig inspirere af dana-made-it's blog, hvor hun viser hvordan hun bikser mønstret sammen. De er super enkle at sy, og jeg holder mig fra lommer - som alligevel bliver smæk fyldt med sand hihi

   Slet
  2. uuuuhhhhaaa. Den side kendte jeg ikke,,, men det er vidst ikke sidste gang at jeg skal over på hendes blog og kigge.. suk.. endnu flere ting til To do listen ;o)

   Slet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.