frugtposer med superhelt

Når jeg nu er hjemme med en feberramt søn, så kan jeg jo passende lige opdatere bloggen med et lille hyggeprojekt jeg har lavet. For min dejlige nevø er også begyndt i skole (forstår ikke de børn bliver så store så hurtigt?!?), og der var blevet spurgt efter frugtposer med numre på, så han kan holde helt styr på hvornår på dagen, hvad skal spises.

Det blev til disse 4 frugtposer. 2 stk med et 1-tal på til formiddagsmaden, og 2 stk med et 3-tal på til eftermiddagsmaden. Nr 2 er så madkassen. Synes det er så smart fundet på af min søster. Og håber det hjælper med at holde orden i maden i løbet af dagen.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.