safari-sæt

Jeg har helt glemt at fortælle at jeg er med i en udfordring. Det går i sin enkelthed ud på ikke at købe kreamaterialer resten af året. Og eftersom jeg intet har shoppet siden januar måned, stiler jeg efter 1-år uden stof-shopping - af den simple grund at mit lager bugner. Det bliver nok svært senere på året, men indtil nu går det fint.

Jeg er gået igang med efterårstøjet og at teste nye mønstre af. Det bliver trivielt at sy efter samme mønstre igen og igen.

Her er det er sæt til Villads med et par skønne isoli bukser str 104, efter mønster fra Ottobre 4/2015 og en bluse i str 110 efter det bluse mønster fra Ottobre 6/2011 som jeg har syet efter mange gange.Og som det ses på billederne er der er stort opsmøg på bukserne. Sådan går det når man tester nye mønstre af. Bukserne sidder rigtig godt og er populære pga de er uden knapper. Og ja - jeg skal lige have kortet dem op.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to safari-sæt

  1. Lækkert sæt! Hvilken str. har du klippet buksemønstret i? Skal have klippet til Caroline i dag og ville vælge str. 104, men nu bliver jeg da helt i tvivl. Hun er knap en meter høj.

    SvarSlet
  2. Jeg har klippet str 104. Og de sidder fint. Pånær de alt alt for lange bukseben :)

    SvarSlet
  3. Tror bare, at jeg måler truntens indvendige benlængde og fuld bukselængde 😃

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.