jul i retrostil

Igår aftes imens stormen rasede udenfor og varmen var røget sig en tur indenfor - hold jeg varmen imens jeg fik ungernes juletøj gjort færdigt. Det har hængt mig langt ud af halsen med alt det skråbånd der skulle på. Og jeg som troede jeg havde lavet et helt enkelt design, som hurtigt var sust igennem maskinerne blev i den grad klogere!

Baseret på mønstre fra Elsebeth Gynters bøger har jeg hjemmebikset mønstre på spencerkjole og overalls. Det kræver stor tålmodighed at bruge de bøger! Føj de mønsterark er forfærdelige. Og mønstrene skal tilpasses rimelig meget, for at sidde godt. Og så fandt jeg på de spidse lommer oveni - en ekstra udfordring!Til Alma har jeg syet en chokoladebrun spencer med gul/hvid ternet foer. Store lommer med tittekant og en lille cupcake til pynt. En helt enkel råhvid bluse og benvarmere færdiggøre sættet med et par gule strømpebukser.


Til drengene er der lavet overalls i hhv grå og sort med tiger foer. De får blå skjorter på indenunder. Igen de stor lommer hvor små biler sagtens kan være - og så en lille stjernedetalje.Så nu glæder jeg mig bare rigtig meget til vi på søndag skal tage julebilleder af mine lækre unger, og de skal have tøjet på!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to jul i retrostil

  1. Der er kun ét ord, der dækker min mening om disse 3 stykker hjemmelavede beklædningsgenstande: LÆKKERT LÆKKERT LÆKKERT LÆKKERT LÆKKERT!!!! :-)

    SvarSlet
  2. Åh tusind tak skal du ha'... :o) Bliver da helt glad i låget af sådan en skøn hilsen..

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.