produktiv weekend

Nu skulle det være! Jeg har her i weekenden forsøgt at finde mit sybord under div. bunker af påbegyndte projekter, for det er ret stressende og lige til at miste overblikket af, at have så mange ting igang på een gang. Og derfor har jeg fået syet nogle af de lidt kedelige ting, men dem som bare er basis og skal laves. Og nu kan jeg se mit dejlige sybord igen. Og det er skønt at bunkerne er erstattet af færdige funktionelle ting.

Det er blevet til 3 par lækre bløde velourbukser - 2 par str. 98 til Alfred og et par str. 116 til Alma. De elsker at tulle rundt i sådan nogen i weekenderne.


Og så fik jeg syet 2 sæt sengelinned i juniorstørrelse til drengene. Et sæt med Cars og røde KAM knapper som detalje. Og et sæt med rumraketter på - det skønne stof blev købt i Stof og Stil på udsalget til 20kr/m. Det blev pyntet med en gul tittekant og fine blå trykknapper.


Derudover fik jeg færdiggjort endnu en natkjole/leggings-sæt til Alma. Det er pænt stort, men så må det ligge i skabet og vente lidt, hvis Alma kan lade det ligge. Det blev syet i en stofrest jeg på et tidspunkt fandt i stof2000's rodekasse. Lækkert lilla jersey indrammet i gule ribkanter.


Og et træls projekt blev også ryddet af vejen - nemlig nyt betræk til puslepuden. Syet i grønt regntøjsstof. Og det skidt klæder lidt til symaskinen, så det blev lidt fuldemands-kørsel på langsiderne haha. Lad os kalde det funktionelt, for kønt er det ikke. Men det opfordrer mig jo bare til at sy et pænt bomuldsbetræk, til at trække udenover ikke?


Idag havde jeg desuden bagedag. Fik bagt 50 stk gulerods-pølsehorn efter min egen opskrift og 33 stk gulerodsboller efter egen opskrift. Og mums de blev gode. Jeg er ikke så ferm til at få pølsebrøddene ens, men det kommer nok med lidt øvelse.

Nu vil jeg bedrive resten af aftenen i sofaen. God søndag aften derude :o)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to produktiv weekend

  1. Wow, du har været aktiv!

    Skønne sager til ungerne - jeg har sy-og vasketøjsdag i morgen, så jeg kan forhåbentlig gøre dig kunsten efter. Vil også bage knækbrød og sigtebrød :-D

    SvarSlet
  2. dejligt med sådan en dag, håber du får det ud af den du gerne vil. Jeg fik også lagt 5 maskiner rent vasketøj sammen, og vasket 3 nye. Jo jo.. der var turbo på her i weekenden!

    Idag står den på jobsøgning og syning af en enkelt hue :o)

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.