5 årig panda pige

I dag fylder min store sveske 5 år! Hold nu op hun bliver stor. Og jeg har selvfølgelig syet et lækkert sæt tøj til hende. I gemmerne fandt jeg en nederdel syet for 1½ år siden og den passede perfekt nu -  endelig. Og til den syede jeg en lækker hættebluse med pandaer og lilla detaljer.


Min lækre sveske stod model i morges - spændt på hvad dagen ville bringe. 


 
Og heldigvis var der gaver ved morgenbordet...
 
 
Og til middag fik vi lejligheden fyldt med gæster som fejrede hende. Og hun fik så mange lækre gaver. Vi valgte at tage i skoven ved Fladbro og spise kage i det fantastiske vejr - en dejlig måde at runde dagen af på.
 
Og nu sover svesken under sin nye voksendyne med lækkert smølfine sengetøj på - jo jo hun bliver stor! Og har haft en fantastisk dag.
 
 
 
   

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.