barnevognspude og taske

Min søster spurgte om ikke jeg ville sy en barnevognspude til min lille nevø. Han er nemlig nysgerrig, og vil gerne op og sidde og kigge ud når de triller med barnevognen. Jeg googlede og fandt en DIY på bloggen her. Jeg lavede dog puden med 2½ cm sømrum, så den blev lidt større.


Af de små stofrester syede jeg en lille taske til at hænge på ydersiden af barnevognen. Helt enkel og med velcrostropper bagpå, lige til at sætte tasken fast om den metalstang der løber på barnevognens yderside. Den er stor nok til lige at have en sut, nusseklud mm i - fylder vel ca som et regnslag.


Så nu er der styr på at min nevø kan kigge ud og have sine småting med sig..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.