laaang fredag

Så fik jeg endelig luftet symaskinerne igen. Og er næsten kommet til bunds i de ufærdige projekter som lå på sybordet - det er skønt! Og der er kommet en del lækre sager igennem maskinerne i dag, nogle som ungerne har taget i brug med det samme.

Først fik jeg sat logo på 3 undertrøjer - det eneste de manglede. 2 stk str 98 til Alfred og 1 str 116 til Alma, begge efter eget mønster. Tosset at det ligger på sybordet, når der mangler så lidt! Alma fik dog hurtigt fortalt at hun også vil have noget med angry birds på - så det må jeg jo se om jeg kan trylle en dag ved lejlighed.


Og så fik jeg syet hele 2 sæt nattøj færdigt til Villads - så nu slipper han fremover for heldragter - så længe han har en undertrøjebody på indenunder.


Den lille glade dreng var rimelig begejstret for det nye med flyverne på.

 
Igen mønstret fra Ottobre 6/2011 - som jeg har syet efter mange gange. Synes det sidder så fint på mine drenge.
 
Og så fik jeg syet en top til Alma - mønstret er i Ottobre 1/2014. Jeg har også syet en med enhjørninger på, men den mangler at blive lagt op, da jeg ikke kunne bestemme mig til om den bare skulle være rå i kanten eller ej, men den ruller for meget. Så overvejer at lave rullesøm på den.
 
 
Jeg fik også syet Almas fødselsdagstøj, men det venter jeg lige med at vise, til modellen har det på på søndag, for der bliver min store pige 5 år! Men jeg kan da lige vise den testtrøje som jeg måtte sy, inden den "rigtige" skulle syes. En sammentegning af et slimline hættetrøjemønster fra Ottobre 4/2012 og så hætten med overlap inspireret af Ottobre 4/2013. Jeg ville være sikker på at halsåbningen fungerede ordentligt.
 
 
Kan I have en fortsat go' påske :o)
 

 


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.