sensommeren er på vej

Så ramte vi september måned - og de koldere morgener er på vej. Det begynder nu at være køligt når vi går afsted om morgenen, for at få poderne i børnehave og vuggestue. Derfor har jeg lige syet en ny hue til hver af sveskerne. Mønstret er fra Ottobre 4/2014. En helt enkelt tynd hue i et lag jersey.


Og her til morgen blev de gladelig taget i brug
Jeg fortsætter desuden #bxkreaudfordringen med primært at sy med materialer fra lager. Har fået klippet en del, og er i gang med ungernes efterårstøj. Alt er fra mit lager, og det er skønt nu at se det bliver forvandlet til lækkert tøj.

Alfred er på vej op i str 104 - og den lange slanke dreng mangler bluser. Så yndlingsbluse mønstret fra Ottobre 6/2011 er atter i brug. Denne gang en bluse i en lidt tykkere jersey med skønne striber og små glade grise. Stoffet med grisene er købt i Videbæk for længe siden.


Den er lidt stor endnu, men med den fart Alfred vokser med lige nu skal den snart passe perfekt.

 
Og når Alfred vokser liiidt mere, har jeg syet en stjernebluse str 110 til ham, som matcher et par stjernebukser fra gemmerne.
 
 
Villads vokser også, og selvom han stadig passer str 92 i tøj er han på vej op i str 98. Derfor skal der også lidt nye bluser til til ham. En omgang riddere fra det seneste indkøb i Videbæk er blevet kombineret med grønne striber, købt i Videbæk for læænge siden, og så kække turkis ribber.


Villads jublede og råbte: Hester moar!! Seee! Dejligt når noget så enkelt som en ny bluse kan få de helt store smil frem.

 
I sidste uge gik Alfreds elskede børnehavetaske i stykker - igen igen. Og ærligt, jeg gad ikke reparere på den igen. Så jeg spurgte om ikke en mini mulepose var sagen i stedet for. Jo - hvis den er gul mor, var de prompte svar! Og til min glæde havde jeg blød hjemmefarvet babyfløjl på lager - i den lækreste gule farve. Det blev kombineret med Peter Pedal stof som foer, og en lynlåslomme indeni.
 


Størrelsen passer perfekt til madkassen og en lille bamse.

Da Villads hørte om en mini mulepose gik han resolut hen til skabet med stof og ville løftes op. Os mig moar!! Og så pegede han selv stof ud. Og ja drengen ELSKER grøn - så han valgte en lækker limegrøn fløjl og lækkert uglestof. Og det var lidt svært at applikere pænt på fløjlet, trods rivevlies på bagsiden, for der er nemlig lidt stræk i. Men hvad - det ser Villads jo aldrig selv, det er mere mig der har øje for sådan noget. Denne pose fik også en lomme med lynlås indeni.


Og 3 skønne børn på vej ud af døren i dag, men nye huer, bluser og muleposer...

 
Jeg har for øvrigt meldt mig til endnu en kreaudfordring. Den lyder på at jeg her i september måned skal lave noget til mig selv. Den er straks værre, da jeg virkelig er dårlig til at tilgodese mig selv, når jeg er i gang ved symaskinerne. Men jeg satser på at få syet en taske og en hue og hvis det går rigtig godt, så også en kjole til mig selv.Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to sensommeren er på vej

 1. SIkke nogle fine ting du har lavet. Jeg skal lige høre om du kan huske hvilken fond og str du har brugt til bogstaverne syntes de er rigtig fine og jeg har haft svært ved at finde en der er god til applikation

  SvarSlet
 2. Tak skal du have. Fonden er HOBO som er nem at applikere. Dette er str 150. Bruger dog helt op til str 300 alt efter hvor stor en mulepose det skal på :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare fine, ville gerne se de tre gå til bh med muleposerne i hånden.

  SvarSlet
 4. Skønne poser, dem må jeg prøve :)

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.