aber på nattesjov

Det er sørme blevet koldt, blæsende og regnfuldt. Rigtig efterårsagtigt. Stearinlysene i vindueskarmene kommer igen til sin ret, og lyser op med et hyggeligt skær i stuerne. Og med kulden kom jeg i tanke om at Alfred trænger til nyt nattøj. Jeg er gået lidt kold i at sy efter samme mønster fra Ottobre 6/2011, selvom det sidder super fint. Søgte i mine Ottobre blade, og i 6/2010 fandt jeg hvad jeg søgte. Noget nyt, lidt mere slim og så retro-agtigt på samme tid. En lækker raglan-bluse med et mere buet snit, og et par lange underbukser. I går aftes blev mønstret tegnet af i str. 104 og i dag har jeg klippet og syet et sæt nattøj. Synes det er blevet SÅ fint og hyggeligt på samme tid.

Her er sjove pirataber på nattesjov på blusen sammen med lækre striber. Eneste nyindkøbte stof er aberne, som jeg ikke kunne stå for, resten er fra lager.


Og jeg har været så spændt på hvordan det sad på Alfred, og glædet mig til han skulle i seng. Ikke kun fordi han var sur, træt og tvær efter en begivenhedsrig dag i børnehaven, men fordi han, om altid, blev super glad for lidt nyt fra symaskinerne, og sagde jeg var sød <3

Her er han så, med den slags smil en 3-årig stiller op med når de skal fotograferes. Det sidder rigtig fint på ham. Blusen er liiidt for lang, men han vokser jo heldigvis, så det går.

 
Og nu kan jeg roligt klippe flere sæt nattøj til ham, han har godkendt mønstret. Jeg fortsætter udfordringen med ikke at købe nyt til lager (eller i hvert fald ret meget!)
 
 


Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to aber på nattesjov

  1. Sikken et fint sæt :) kan da godt forstå at han er glad.

    Held og lykke med udfordringen.

    SvarSlet
  2. tak - jeg fik klippet 2 sæt mere til ham i går, som jeg satser på at få syet på søndag, hvor jeg holder kreadag for en flok kreapiger. Glæder mig til sy-hygge.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.