Halloween 2014

Vi har ellers aldrig gjort noget ud af Halloween som sådan. Men børnehaven har hele denne uge med Halloween-tema, og Alma er i fuld gang med at klippe og klistre smukke ophæng. Og så synes jeg alligevel det er på sin plads med en smule pynt. Jeg har ladet mig inspirere at de hæfter vi har fra HAMA, hvor der er lidt fine græskar, hekse, spøgelser mm. Så der er blevet produceret lidt forskellige ophæng, som i går blev hængt op i vores vinduer. I den ene stue havde jeg også indkøbt et spindelvæv, til ligesom at lave lidt ekstra effekt.


Ungerne synes det er super (u)hyggeligt - så mon ikke vi i løbet af de næste 1½ uges tid får lidt mere Halloween stemning herhjemme.

I fredags tog vi på årets sidste tur til Djurs sommerland. Vi trodsede regnen, pakkede ungerne godt ind i termotøj, regntøj og gummistøvler og drog forventningsfulde afsted. Og jeg må sige at alt levede op til vores forventninger. Det var SÅ specielt at gå rundt i den fint pyntede park, med tusindevis af græskar, edderkopper og masser af spindelvæv.

 
Og så måtte vi jo prøve forlystelserne i Lilleputland for sidste gang. Næste år når den nye sæson indvies, er der et helt nyt Bondegårdsland i stedet for. Så vi nød de sidste ture i helikopterne, flyverne, toget, bilerne og gyngerne. Og ikke mindst Kålormen. Vi forklarede undervejs ungerne at det var absolut sidste tur i forlystelserne, for det er jo det de husker fra Djurs Sommerland. Og vi studerede de store plakater over det nye Bondegårdsland som skal opføres. Vi ser spændte frem til sæson 2015 i Djurs Sommerland.
 
 
Inspireret af de mange flotte græskar, indkøbte jeg græskar-skæresæt i Plantorama til ungerne, og nogle græskar. I søndags udhulede vi så græskar til den store guldmedalje. Det var svært - både at styre 3 børn, og få dem til at forstå hvad det gik ud på. Men enden af anstrengelserne blev at hvert barn fik sit eget farligt udseende græskar - som nu står og pynter i baggården.Jeg er ret sikker på at Halloween er kommet for at blive - også herhjemme hos os :)

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.