lange underhylere

Jeg bliver glad når mine unger kan li' det jeg syr til dem. Det føles dejligt at kunne give dem noget unikt, og at det sidder godt på dem. Og Alfred blev så glad for sit nye nattøj med aber på, at han straks bestilte mere. Og fordi han lige har fået strømper fra H&M med helikoptere på, skulle det nye nattøj have helikoptere på. Og hvor heldigt at jeg for efterhånden en del år siden købte jersey i Videbæk med helikoptere på! Så kan mor her få nemme stjerner hos ungerne. Og få ryddet lidt ud i stof som har ligget længe i skabet. Ren win-win!

I søndags havde jeg kreadag, hvor min stue var fyldt med skønne krea-piger, som syede og strikkede løs. Selvfølgelig alt imens boller, kaffe, kage, slik mm blev kørt ind i rå mængder, og vi knævrede løs. Så meget at min underbo grinende har spurgt om her var undtagelsestilstand, da hun kunne høre alle symaskingerne hihi. Ups. 

Nå men klippede så 2 sæt nattøj mere til Alfred som lå klar til kreadagen. Alt er klippet fra lager. Et sæt med biler, som ligeledes har ligget længe i skabet - som så blev kombineret med ensfavet jersey, i sort/blå. Og min ordenssans, gjorde at jeg bare måtte have bilen i gylpen til at passe, så den ikke blev skåret over. Ved godt jeg er den eneste som ser den detalje, men synes det var lidt sjovt.


Og så helikoptersættet. Dette blev også kombineret med ensfarvet jersey. Alfred har flere gange sagt, at det er så dejligt blødt af have på. Helikopteren i gylpen, blev også tilpasset da jeg klippede stoffet, kunne ikke lade være. Og en helikopter blev placeret midt på måsen, bare fordi hihi. Har på fornemmelsen at dette sæt ikke kan nå at blive vasket hurtigt nok, førend han vil have det på igen.


Jeg har en del flere halvfærdige projekter, som ligger på mit sybord. Og er bl.a. igang med at lave mønstre til dukketøj, som vil blive lagt på bloggen (så snart jeg får dem skannet ind). Det er nemlig en super måde at få brugt, selv meget små, jersey-rester på. Og ungerne har atter fanget interesse i dukkerne, fordi de har smart tøj på, som ligner deres eget.Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to lange underhylere

  1. Du er bare så dygtig, og med øje for detaljerne!

    SvarSlet
  2. Tak. Det nattøj her sidder SÅ godt på Alfred. Skønt

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.