hygge på højtryk

Jeg prøver at holde hovedet koldt og få min hverdag til at fungere bedst muligt. Og jeg har endelig fået lidt energi og overskud til mere kreativitet. Og det kommer til at gå ud over mine poder. For nu udfordrer jeg mig selv med hjemmesyede skjorter, hjemmebiksede mønstre osv.

Der er nu blevet syet 3 test-bluser til juletøjet. Og de sidder faktisk ok. Almas bluse er et miks af 2 Ottobre bluser, med mine egne idéer tegnet ind i mønstret. Drengenes bluser er fra Ottobres jubilæumsnummer. De laver lidt en fold over brystkassen, når de sidder ned, men jeg tror det er modellen der gør det, så må lige overveje om der skal et andet design til. Og så har jeg endelig haft held med at lave nogle fede detaljestikninger i kontrastfarver med coverlockeren. Dejligt langt om længe at få lidt mere ud af den maskine.


En bluse med maskiner på til Villads. Han blev vildt begejstret og ville ikke have blusen af igen da han prøvede den på igår aftes. Så sad han og læste legetøjskataloget og studerede sin bluse og kiggede maskiner i bladet.


En gang angry birds til Alfred, men gule stikninger som detalje.


Og endelig en masse enhjørninger til Alma, indrammet i lækker petroleumsgrøn rib.


Og ja - Alfred gad på ingen måde være model igår aftes, men her til morgen var humøret bedre. Hvilken mor beder også sig meget trætte barn om at prøve tøj lige inden aftensmaden?? Hmmmm - ups!

Udover de 3 testbluser, har jeg fået klippet 2 testskjorter. Og puha, hvad pokker har jeg rodet mig ud i? Der er jo rigtig mange dele altså! Arghh.. Håber jeg kan finde ud af det.

coNKm0H.jpg


Og så har jeg hjemmebikset et mønster på lækre bukser til drengene. Et miks af 3 forskellige par Ottobre bukser, og så med mine egne detaljer tilføjet. Og der er nu klippet 2 par til hver, så håber mit mønster duer.


Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.