Klar parat start

Så er november måneds krea udfordring igang. Udfordringen lyder: sy juletøj til ungerne


Jeg vil prøve at udfordre mig selv en del - ved at sy skjorter til drengene. Har ikke syet skjorter før, så det skal nok blive spændende. Der er den fineste skjorte med kinakrave i det nyeste Ottobre blad 6/2014. De skal også have et par fløjlsbukser og en bluse hver. 

Alma skal have en bluse med skønne detaljer og en nederdel i lag. Igen 2 mønstre jeg ikke har prøvet før. Dem fandt jeg i Ottobre 1/2012 da jeg sad og bladrede blade igennem. Total tøset sæt, som jeg glæder mig til at sy. 

Jeg har derfor gang i den helt store, og meget kedelige proces, det er at tegne mønstre af og klippe dem ud. 
Har mere eller mindre allerede udvalgt stof - som altsammen er fra lager. Det eneste som vist kommer til at mangler, er knapper til skjorterne. Derfor er #bxkreaudfordringen med stop indkøb af kreamaterialer fuldført. 

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Klar parat start

 1. Nu hvor du lige bringer mønsteraftegning på banen - tegner du mønstrene af incl. sømrum? Jeg har overvejet, at jeg, hvis jeg gjorde det, så ville slippe for hver gang at skulle tegne mønsteret af på stoffet, men bare kunne klippe ud efter papiret. Eller er der noget, som jeg ikke har tænkt over?

  SvarSlet
 2. Jeg tegner ikke inkl sømrum. Og klipper altid i "frihånd". Har ca 8mm sømrum på øjemål :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jubii... det virker - jeg har også et øjemål :) Og når jeg måler efter (hvilket en sand perfektionist selvfølgelig gør) - så passer det faktisk ret godt. Tak for tippet. Jeg havde da aldrig overvejet sådan at slippe kontrollen på den måde :)

   Slet
  2. dejligt dit øjemål også virker. Jeg synes virkelig det er tidsbesparende at klippe på øjemål. Og den smule kontrol man kan måle efter med, gør jo at man godt tør fortsætte med at klippe.

   Slet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.