3. december

Hu hej hvor december måned allerede er godt igang. Ungerne er nu ved at forstå konceptet med julesokkerne, og startede morgenen med at kigge om nissen skulle have været forbi i løbet af natten. Men herhjemme finder de gerne ting i sokkerne om eftermiddagen, så der er tid til at kigge på det der skulle være deri, eller spise det som kan spises.

Igår eftermiddags var der en lille pakke smarties i hver sok, og så hjemmesyet tøj. Jeg havde nået at få syet et par lækre bløde bukser til Alfreds motorcykel bluse, så der var et sæt. Bukserne er syet str 104, og det havde ikke gjort noget om de var str 110. Eller det tror jeg, for er ikke vant til at se ham i sådan nogle bukser.


Alma fik sig en nederdel og bluse inkl. strømpebukser. Hun blev også super glad for det, men var meget træt her til morgen da hun skulle fotograferes.


Villads blev også iklædt et sæt blødt tøj. Og ja blusen kunne godt have været større, ihvertfald længere på ærmerne. Så overvejer lige om ikke jeg skal sy nye og længere ribkanter på. Bukserne sidder fint på ham, men ribkanten i linningen kunne godt have været lidt strammere.

Og så synes jeg bare han er maks lækker med den hue på - mums!Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

8 Responses to 3. december

 1. Hvor er de fine :-) Er bukserne fra Ottobre? Har selv syet dem fra Ottobre og de er til den tre side. Men på den anden side er det hængerøvsbukser, så de må selvfølgelig også godt blive trukket lidt ned.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) buksemønstret er fra Ottobre 1/2014. Og de er faktisk rigtig nemme at lave.

   Slet
 2. Dejligt tøj, Majse - de ser rigtig fine ud alle 3 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. De var også meget glade for tøjet. Villads havde huen på indenfor da

   Slet
  2. Hovsa. Den var på indenfor i vs da jeg hentede i eftermiddags

   Slet
 3. Har børnene luret at du er nissen, eller det som hjemme hos os hvor de frække nisser låner mors symaskine om natten :-D

  SvarSlet
 4. Hov første kommentar forsvandt. Rigtig lækre pakker!

  SvarSlet
 5. Jeg tror på ingen måde de har tænkt over at jeg skulle være nissen - selvom det er hjemmesyet tøj. Og det er lidt sjovt at de synes nissen er SÅ god til at finde ting til dem, som er personlige og som de værdsætter haha

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.