forkølet Rudolf

Ej jeg får da bare slet ikke vist det, som rent faktisk gerne må vises frem. Noget er jo hemmeligheder, men meget er ikke. Så nu må jeg lige se at komme ind i kampen trods juletravlheden, som begynder at melde sig på banen.

Og jeg har haft travlt - travlt med at shoppe. Trods det at jeg ellers har holdt mig pænt i skindet længe, så er jeg faldet i med et kæmpe brag! Først en rigtig hyggelig roadtrip med en kreakusine, med Videbæk og deres 25% juleudsalg for øje. Og der blev shoppet masser af jersey, primært stjerner, tern og striber, til at kombinere med mit eget lager. Og så skal stof2000 her i Randers flytte, og derfor er der 50% på ALT i butikken! Så der blev lige shoppet liiidt mere stof, og så div. pipingbånd, snøreringe, symaskinnåle mm. UPS!! Føj et par dyre shoppeture!

Nå men tilbage til det jeg så rent faktisk også har fået produceret. Først en lille bluse i bamsestørrelse. Alfred havde børnehavens rensdyr Rudolf med hjem i sidste uge. Og stakkels Rudolf havde mistet sit halstørklæde på et af sine mange besøg hos børnene på Alfreds stue og han var ved at blive forkølet. Så jeg måtte jo lige hurtigt trylle ham en fin lille bluse, så han kan holde varmen på resten af sin vej rundt blandt børnene. Alfred var pavestolt af den lille bluse, som blev til midt i ulvetimen. Det er ikke altid der skal så meget til.


Og så har jeg fået hæklet nogle Decemberhuer færdig. Hele 3 stk er nu hoppet af hæklenålen.


En grøn til Villads hæklet i restegarn fundet i min kasse. Desværre løb jeg tør for garn, og toppen måtte bliver lys. Vejede ellers garnet af, men den skulle nok have været lys med mørke detaljer i stedet for. rmf. Men skidt pyt, Villads er vild med huen alligevel.


Alma bestilte en pink med glimmer - så garn blev indkøbt, og så blev det hæklet med rensdyr. Den er lidt løs i det, og er blevet trukket godt i idag i børnehaven. Så toppen skal vist lige have hjælp til at kunne holde til de vilde børnehaveliv.


Til Alfred blev den en grå/rød i garn fra Søstrene Grene. Den er ALT for stor. Men øvelse gør mester, og huerne er hurtigere og hurtigere hæklet efterhånden. Og jeg har fået styr på ikke at stramme garnet i mønstret.

Og så har jeg fået syet en prinsessekjole i helt utraditionelle farver. Alt pånær tyllen i skørtet er fra lager, og er rester fra andre projekter. Er godt nok meget spændt på hvad Alma siger til den, når den dumper ned i hendes julesok. Men brun og guld og glimmer skal nok blive populært.


Og så fik jeg købt en stykke stof med glade jule isbjørne på i Videbæk, som jeg har delt med kreakusinen som jeg shoppede med. Ud af 80 cm har vi fået forstykker til en bluse str 62, str 98, str 104, str 110 og str 132 + bærestykke og korte ærmer til en kjole. Og så var der vist ikke meget mere at gøre godt med. Her er det jeg fik syet, som ungerne får på i institutionerne imorgen.


En kjole efter hjemmebikset mønster str. 116, og en bluse str. 110 med blå ærmer til Alfred, og en str. 98 med grå ærmer til Villads. Min coverlocker driller dog helt vildt, og jeg kan bare ikke få den til at lade være med at springe sting over med undertråden - så vi er ikke vildt gode venner, og jeg er snart tidspresset med nogle julegaver. Nu må den gerne snart makke ret!

Til julesokken er der også blevet syet nogle bløde velour tullebukser. Mine unger elsker tullebukser i weekenderne. Og når nu der ligger stof på lager, så er det jo bare med at få syet nogle par. De er så nemme.


Nå - jeg må videre i mit kreative julehjørne.. Fortsat rigtig dejlig december derude :o)

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.