fastelavn 2015

Så kom mine unger endelig afsted til fastelavnsfester i børnehave og vuggestue. Og de har længe glædet sig til det. Og der har været mange overvejelser fra deres side, om hvad de skulle klædes ud som. Og der er blevet ændret mening, selv efter at jeg har haft påbegyndt kostumer til dem. Men det endte med at være nogle velklædte unger.

Igår sendte jeg en smuk smuk Klokkeblomst afsted. Kostumet var syet og puttet i pakkekalenderen, men var for kort. Så toppen blev forlænget med et rynket stykke og vinger indkøbt på disneystore. Der var masser af glimmer og Alma var tilfreds.


Hun fulgtes i børnehave med en skøn Rasmus Klump - aka Alfred i forklædning. Og hans kostume har fået mange rosende ord med på vejen fra pædagogerne i børnehaven, så jeg er ret så stolt. Den hæklede hue sad stadig på hans hoved da han blev hentet. Det sjove er faktisk at nogle af pædaogerne tydeligt kan huske da ungerne var udklædt som smølfer også - tror ikke mange af børnene er i hjemmegjorte kostumer i børnehaven, siden de kan huske det? Men mange af de købte udklædninger er også SÅ flotte (og vi har en del herhjemme!) - så forstår godt at forældrene ikke gider bøvlet.


Den stolte skønne Alfred, var endda blevet udvalgt til katteprins af Kattekongen - og det var han vældig stolt af (og Alma mega misundelig).


Men en Rasmus Klump kunne ikke gøre det - for det var faktisk Villads som først valgte at det ville han være. Så jeg har lavet 2 helt ens kostumer, bare i hver deres størrelse.


Og idag sendte jeg denne lille mutte men absolut bedårende Rasmus Klump afsted - aka Villads i surt morgenhumør.


Nu glæder jeg mig bare til at hente ungerne og holde weekend - rigtig god weekend derude.

Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.