MGP-tullepige

Igår lykkedes det mig endelig at få afsluttet 2 ufo'er som har ligget siden før jul. Og det pinlige er faktisk at det er 2 helt enkle toppe til Alma, som egentligt skulle have været med i en julegave. Men skidt pyt, nu lykkedes det sørme at få dem færdige. Og Alma som skulle til MGP i Aalborg igår - og havde ikke svært ved at vælge hvilken af de 2 toppe som bare måtte på til festen.

Mønstret er fra Ottobre 1/2014.

Den første er syet i lækker jersey købt i Videbæk, og krydret med mintgrønne ribkanter.


Den næste er syet i noget syntetisk tyndt og levende jersey-agtigt stof, som jeg var så heldig at få forærende! Er virkelig glad for at sådan en rest dumpede ind i min postkasse. Bagsiden er noget tyndt sports isoli, som er mindst lige så levende. Krydret med dyb rødlilla rib, som også er i trykket. 


Og Alma var IKKE i tvivl - Anna & Elsa toppen blev valgt til MGP-festen igår. Og da den er så tynd, måtte der lige en bluse indenunder så hun kunne holde varmen. Og hun havde en rigtig skøn aften.

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to MGP-tullepige

 1. God ide at bruge Syntet-Elsa til en top! Begge topppe er virkeligt fine til hende.
  Og det kan da godt være at du er lidt bagud med julegaverne, men tilgengæld er du laaangt foran med sommertøjet!

  SvarSlet
 2. Ja du har da fuldstændig ret Julie - jeg er jo laaangt foran med sommertøjet. Sådan havde jeg slet ikke set på det. Og endnu engang tak for stoffet. Jeg går stadig og tænker på hvad resten skal bruges til...

  SvarSlet
 3. Hvor er det lækre toppe. Har du vist nederdelen før? Den kunne jeg godt tænke mig at se nærmere på.
  Den lækre top med bobler kunne jeg godt finde på at kopiere.

  SvarSlet
 4. tak :o) Nederdelen mener jeg er fra H&M og den er total yndlings. Og så er det nemt at sætte forskellige lilla nuancer sammen med den.

  Og kopier endelig hvis du har lyst :o)

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.