Anna & Elsa top og bløde bukser vol III

Så er det vist på tide at jeg igen får opdateret lidt på min blog. Symaskinerne har igen fået lidt fart på, men tiden til at få vist frem på bloggen er knap.

Men jeg har for lang tid siden fået forærende noget tyndt og levende stof med Anna & Elsa på, og ikke rigtig vidst hvad jeg skulle sy af stofresten. Men så fik jeg pludselig den idé at det ville være perfekt til en strop-top. Og sammen med toppen syede jeg endnu et par loosefit bukser med rib i bunden af buksebenene. Og Alma blev super glad for det bløde sæt, som er lækkert at have på til bl.a. springgymnastik.
Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.