undertrøjer minikrea 33405 test

Jeg har fået købt mig et nyt minikrea mønster, med undertøj. Mønster nr 33405. Og fik klippet 3 test undertrøjer til Alma. 2 af dem er gjort lidt smallere, imens den sidste er ren str 122. De er super lækre, men må gerne være endnu smallere, men det kommer nok også an på hvilket stof man syr i. Dette er noget lækkert tyndt jersey, som er perfekt til undertøj. Det er lidt løst i det.


Posted in , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to undertrøjer minikrea 33405 test

  1. Hvad måler Alma nu? Jeg har også købt det og skal igang efter jul til Klara. Hvad med længden, jeg havde nemlig overvejet 128

    SvarSlet
  2. Alma er ca 123cm høj. Og de passer fint i længden synes jeg. Dog vil jeg lave de næste lidt smallere.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.