foråret spirer

Udenfor mit vindue skinner solen fra en skyfri himmel, det er skønt men foråret undervejs men det er stadig koldt! Jeg glæder mig til solen for alvor får fat og det bliver varmere.

Men inde i min stue nørkler jeg med en masse små projekter - hvoraf intet pt er helt færdigt! Jeg har gang i en masse hæklet legemad til Alma, til hendes fødselsdag. Håber virkelig jeg når at få det hele færdigt inden den store dag.

Et lille sneak peak - legemad undervejs:


Og jeg har IKKE lært at begrænse mig, for jeg har købt en masse af de lækre opskrifter fra Anitas Hæklerier. Derfor har jeg gang i 3 jordbær, en banan, en vindrueklase, 2 flødeboller, 2 cupcakes og 2 linser (og faktisk også en rugbrødsmad som ikke kom med på billedet). Og der er jo mange dage til den 20. april - så håber Alma får det hele. Og hun skal jo også have noget nyt lækkert tøj - så mon ikke jeg får lidt travlt.

En barselsgave er også undervejs - den skal gives på torsdag, så må forblive hemmelig indtil da. Men kan da løfte sløret for at jeg endelig har fået gang i den Silhouette Cameo skæreplotter som jeg var så heldig at få i julegave. Og det er SJOVT, når jeg får det til at virke. Men uha min tålmodighed bliver sat på en prøve, når jeg skal sætte mig ind i nyt elektronik.

Og inde i mit hoved bobler masser af kreative idéer, som jeg ville ønske jeg havde tid til at udføre. Men tager lidt af gangen, og håber på at få en del fra hånden snarest.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to foråret spirer

  1. Dejligt at se, at du er i gang med så meget :) jeg glæder mig til at se de færdige resultater :)

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.