the best of what's around

Endnu en barselsgave har set dagens lys. Og denne gang en lidt mere speciel en af slagsen, for endelig har jeg fået gang i at bruge min skæreplotter. Jeg fik i julegaven en Silhouette Cameo skæreplotter af min søde mand og først nu har jeg haft overskud til at sætte mig ind i hvordan den virker. Det der med at anvende nye pc-programmer kan nogle gange være lidt en udfordring at få tid til, med 3 små børn. Men med kun en enkelt fejlplotning på det hvide strygestof, fik jeg lavet denne strygestoffigur

 
Og det er navnet på en Dave Matthews Band sang, som kan høres her klik klik og så bandets logo den fine firedancer, for faren til den lille fyr som modtog gaven er stor fan.
 
Og så fik jeg syet en lille body str 68 hvorpå figuren blev strøget. Og dertil et par bløde velourbukser.
 
 
 
Så et lækkert blødt sæt str 68 som blev vel modtaget. Mønstret på bodyer er fra ottobre 6/2012 og mønstret er hjemmetegnet.
 
Men nu er det helt sikkert - jeg skal lege meget mere med strygestof og den skæreplotter!!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.