orange star

Så fik jeg lige sust en kjole igennem maskinerne til Alma. Fra det nyeste ottobre blad selvfølgelig. En rigtig lækker sommerlet jerseykjole i mørklilla med orange stjerner. En let krave ved halsudskæringen og ærmeløs - klar til at få sommerbrune arme, når sommeren engang titter frem.


Kjolen er syet i str 110 - og er let og løs. Halsudskæringen er dog så stor at Alma smutter ud igennem den, fordi hun er så smal :o( Så når jeg syr en mere, skal den være i en mindre størrelse, men samme længde. Suk at jeg altid skal tilpasse mønstre til den lille smalle sveske hihi.
Jeg lagde den også op med en rullesøm, fremfor alm oplæg, synes nemlig det er en ekstra fin detalje, nu der er rullesøm på kraven. Og jeg skal have fundet den helt perfekte indstilling af overlockeren til rullesøm, og det har jeg ikke helt endnu.


Men Alma blev rigtig glad for kjolen - så det er jo det vigtigste.


Og hun er klar til sommer! Nu skal jeg bare lige lure hvordan jeg kan gøre denne kjole brugbar - hmmm bum bum...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.