rainy day duck

Puha - der har været gang i symaskinerne idag OG de har været samarbejdsvillige. Jeg har "kun" sprættet på 3-4 gange, så det er jo ikke noget at snakke om. Jeg har fået sust ALLE de projekter igennem som lå til Alma. Det er blevet til dette...

rainy day duck - sæt bestående af hjemmetegnede onion 22'er bukser str 98/116 i pink babyfløjl med ællinger på numsen og en t- shirt fra ottobre 3/2012 str 110.


På t-shirten er teksten plottet ud i strygestof og ællingen er sat råt på med alm stikninger, så den bliver flosset i kanten ved vask.

Og så har jeg fået syet en tunika str 110 i limegrøn polkaprikket jersey. De små stikninger ved bærestykket har givet mig en del problemer og kunne være pænere. Må finde en løsning på det. Til tunikaen har jeg syet et par leggings str 110 og en bluse str 110 i lilla. Og så har jeg syet en bluse og et par leggings i bourdeauxrød. Det var så meningen der skulle være en tunika med fugle hertil, men den fik jeg ødelagt :o( og har ikke stof nok til at klippe en ny - så den ligger pt i skammekrogen. Men jeg fik syet en lille pink stjernenederdel med bred ribkant i str 110. Den drillede også da jeg med rynketråd skulle have den strammet ind til at passe ribben. Så næste model bliver vist bare en solnederdel hihi. Alle mønstre er fra ottobre 4/2012.


En rimelig produktiv dag synes jeg.

Igår bagte jeg forresten 75 cupcakes! Og pyntede en stak med frosting og krymmel, som Alma havde med at dele ud i børnehaven idag - og de var vist vældig populære. Hun var blevet fejret derovre og kom meget træt hjem idag. Imorgen står den på gæster, guf og gaver herhjemme - og så endda på den rigtige dag - skønt!!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.