Krea på Stjernevej -igen

I fredags smuttede jeg igen hen på Stjernevej for at gemme mig i Majbritts kreakælder og sy. Det var SÅ hyggeligt og effektivt. Og igår fik jeg lagt sidste hånd på de mange projekter jeg fik startet op, tiltrods for at jeg denne weekend er alene med børnene. 


Og kortet til kameraet har jeg selvfølgelig fået ødelagt, så her er lige en stak uskarpe mobilbilleder. 

3 undertrøjebodyer str 80 til Villads. Isat lækre farvede trykknapper købt på eBay fra en sælger i Thailand. Håber de holder farven i vask - så skal der klart købes flere. 


Og lige Villads i en imorgen - de sidder SÅ godt på ham. Og passer lige her i sommervarmen.
 

En kjole fra det nyeste ottobreblad 4/2013 str 110 til Alma. Desværre er den meget bred. Har selvfølgelig klippet endnu en kjole og halvvejs syet den også. Så skal lige se om jeg kan gøre den smallere inden den bliver syet færdig. Suk. Sådan er det når man satser og tror et mønster passer. 
 
 
Men Alma var lykkelig og rendte rundt i den hele dagen igår.

Og lige som sæt inkl leggings efter Ottobre 4/2012 mønster 15, bare syet uden et forlængingsstykket så de stumper under knæerne. 
 

Og så lige 4 par leggings mere efter samme mønster. For Alma er blevet kjolepige, og jeg har det klart bedst med at hun lige har leggings på indenunder. Og det kræver jo så lige at jeg syr nogen til hende.
 

Og den sidste ufo undertrøje til Alma.
 

Så en effektiv omgang syning.
 
Og jeg har gang i 2 par boxershorts og 2 tanktops str 92 til Alfred, som blev klippet i januar måned. Men bedre sent end aldrig. Og nu er vi ved at gøre ham blefri her i ferien - og selvom det går super godt, så skal der nok lidt ekstra undertøj til.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.