kreadag i sommervarmen

I lørdags havde jeg kreadag her på matriklen og det var da i den grad en varm fornøjelse. Men sjældent har jeg hygget mig SÅ meget med så mange søde kreakusiner som virkelig gav den gas ved symaskiner, strikkepinde og hæklenåle - og nåe ja ikke mindst mundtøjet. Hold nu op en varm og skøn sommerdag forsvandt hurtigt. Men jeg er helt sikkert klar på endnu en kreadag. Inspirationen er stor, når man ser andre sy og strikke lækre ting, og får gode fif med på vejen, kan give lidt fif osv.

Jeg fik også sat gang i en hel del ting som jeg så syede på igår og har afsluttet idag. En ordentlig stak sommertøj er kommet igennem maskinerne til mine 3 poder.


Stropkjole nu med tilpasset mønster og mere ballonagtigt skørt med ribkant forneden. Alma var lykkelig, da hun selv havde valgt det vilde stof i S&S i sidste uge. Dertil korte leggings og en sjælevarmer.

 
Endnu en stropkjole med scootere, hvor samme sjælevarmer og leggings passer til.
 
 
Stropkjole i det skønneste svampestof med sjælevarmer i samme stof og leggins/sjælevarmer i lækkert strib. Desværre havde jeg ikke luret at svampene selvfølelig vender på hovedet på forsiden af ærmet af sjælevarmeren, da denne er syet i et stykke stof - ups hihi. Men mon ikke Alma er ret ligeglad?


Og så lige 3 undertrøjebodyer str 86 til Villads, som er blevet ret så tyk lige pludselig, og i den grad vokser ud af sit tøj! Og 2 undertrøjer til Alfred str 92 - efter ottobre 1/2013.

Fik også syet en barselsgave, men da den ikke er givet væk endnu, må den forblive hemmelig lidt endnu.

Jeg glæder mig allerede til næste kreadag...

Fortsat god sommer derude..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to kreadag i sommervarmen

  1. Wauw Maj-Britt - once again I'm utterly impressed <3

    SvarSlet
  2. Åh tak skal du ha' søde :o) Jeg hygger mig ved symaskinerne og nyder at jeg har især coverlockeren så alt det jersey kan suse igennem maskinerne på ingen tid. Det er efterhånden udvælgelsen af stof og kombinationerne + klipningen der tager længst tid.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.