Lækkert stofindkøb

Som om jeg ikke har stof nok på lager, ja så kom jeg til at købe endnu mere. Lækre lækre sager blev afhentet på posthuset i torsdags. Og jeg må altså bare lige vise mit kup frem.Jeg glæder mig helt vildt til at få klippet og syet i det. Synes farverne er SÅ lækre og friske. Og retrostoffet med cirkler er øremærket til tasker til hver af poderne. Skal bare finde ensfarvet canvas det matcher. 

Og så ikke noget om at der også snart er en pakke med lette sommerstoffer klar til afhentning i stof2000. Hmmm jeg er vist uforbederlig. Elsker bare at sy lækre sager til mine unger. Og med en lille nevø på vej, så skal der vel lidt nyt stof til ikke?

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.