knock on wood

Et spil kan hurtigt opfordre til kreativ syning - åbenbart...

For Alma fik spillet Angry Birds - knock on wood af sin far da han kom hjem fra USA. Og idag skulle spillet så prøves af. Og hurtigt kunne jeg konstatere at den medfølgende æske på ingen måde egnede sig til at opbevare spillet i efter udpakning? Meget underligt egentlig.
 


Men snart fyldte Almas leg godt på spisebordet.


Og jeg måtte tænke hurtigt. Så en pose til opbevaring blev syet imens Alma legede videre. Der er udvendig løbegang af et stykke skråbånd - og så lå der i gemmerne en rød angry bird strygestoffigur. Men nej det var ikke nok - så frem med skæreplotteren og plotte logoet ud også.

Og voila - en angry birds pose til det hyggelige spil:


Det er ikke altid der skal det vilde til, førend en sjov pose har set dagens lys. Og så er den tilmed praktisk og nødvendig! Heldigt mine krea-skabe indeholder alt muligt krea-gejl, så jeg lige uden problemer kan trylle lidt.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to knock on wood

 1. Cool - og så må jeg spørge, hvad er en skæreplotter? For alt andet lige, så lyder det nemmere end mig med saks og stort temperament :)

  Mvh
  Sabine Lundgaard (http://aberdabei.tumblr.com)

  SvarSlet
 2. Det er meget meget nemmere end saks og skalpel ;o) Jeg har en silhuette cameo plotter. Den har en kniv, og skærer så det ud som du har tegnet i det medfølgende tegneprogram. Det er også krævende at lave den rette vektor til at plotte ud, og har sat mit temperament på prøve. Men alt andet lige så er det SÅ fedt at kunne plotte helt vildt detaljeret.

  SvarSlet
 3. det er denne jeg har:

  http://www.silhouetteamerica.com/shop/silhouette-cameo

  SvarSlet
 4. Den vil jer straks kigge nærmere på - spændende - tak for din hjælp :-)

  SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.