late night krea

Igår aftes sad jeg og hyggede med en hvedeøl og indkøb af strygestof på lagersalg hos Krudtfugl, da hun desværre stopper. Heldigvis overtager www.kreabylullu.dk salget, så det stadig er muligt at få det lækre strygestof.

Men så fik jeg energien til at få færdiggjort de ting jeg havde liggende fremme ved maskinerne. 3 bodyer str 86 til Villads blev sust igennem maskinerne. Havde nemlig skiftet trådfarve til lækker grøn. Mønstret er det samme som den anden dag, dog har jeg forlænget ærmerne ca 1 cm.


Og en bluse til Alfred blev det også til. Men raglanærmer med tittekant af rib.


Mønstret er fra ottobre 6/2011 - og sidder så fint. Blusen er str 98.

Og så skal I da lige se min glade dreng, som fik sine postmand Per bukser og dino bukser og bluse.Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.