musik, dinoer og biler...

Og hvad har de 3 ting så tilfælles?? Ja egentlig ikke så meget, men så er de seneste kreaprojekter alligevel nævnt. Jeg er ellers gået rimelig kreakold, og kan næsten ikke mønstre energi til at sætte mig ved maskinerne og sy, eller tegne mønstre og klippe stof ud. Og idéerne vælter ellers lystigt rundt i hovedet, og stoflagret bugner af lækre stoffer som bare skriger på at blive omdannet til lækkerier. Men det er som om efterårets mørke allerede har snuppet lidt af min energi.

Nå men ungerne er jo vokset som ukrudt, og det omskiftelige vejr kræver jo at de får noget varmere tøj. Og jeg er ellers kun lige blevet færdig med det sidste sommertøj.

Men idag fik jeg kigget på coverlockeren, der var rød tråd på. Og Villads mangler langærmede bodyer. Kastede et blik på stofbunkerne og udvalgte hurtigt stof til 2 bodyer str 86, klippede og fik dem igennem maskinerne. Virkelig hurtigt lavet.Mønstret er fra Ottobre 1/2012. Det er egentlig tiltænkt en fin stolpelukning, men de kan fint laves uden knapper i halsen, og det foretrækker jeg egentlig. Og Villads fik lige prøvet bilbodyen på, og syntes det var super sjovt at rende væk fra kameraet, eller hen imod det.

Og så er Alfred vokset og hans bukser stumper rimelig kriminelt! Så spurgte hvad han kunne tænke sig og svaret var prompte Postmand Per bukser! Og jeg klippede så et par hurtige 22'ere efter eget mønster hvor der er lommer på, for der SKAL være lommer hihi. Først blev det klippet med sort fløjl til. Men blev så i tvivl og da andre kreakusiner fik kigget på stoffer og tittebånd blev der klippet gul hjemmefarvet fløjl i stedet for.


Der er også Postmand Per stof indeni lommerne. Og det er helt sikkert - Alfred bliver IKKE væk når de knaldgule bukser er på haha. Han har ikke set dem endnu, så er spændt på hvad han siger imorgen.

Nu manglede det halve sorte par så bagstykke - og det blev til lækre Robert Kaufmann dinoer indrammet af turkis tittekant. Disse bukser blev først færdige, og da jeg viste dem til Alfred var svaret - hvor er Post Per bukserne?? Nå ja æhm.. tak for det sønnike!!


Her er selvfølgelig også dinoer indeni lommerne, så når de står lidt åbent så kan man se dem. Det synes jeg er en fiks lille detalje, andre vil måske kalde det spild af fint stof.

Og da Alfred ikke han mange ensfarvede eller enkle bluser, blev der lige syet en stribet til, og påsat en dino - som dog godt kunne have været i en mere synlig farve, men det gik liiidt stærkt.

 
Og så skal vi snart til mormor og morfars 2x60-års fødselsdag. Og i den anledning skal ungerne selvfølgelig have lækkert hjemmekrea på. Har fået syet bluser til drengene efter mit hjemmetegnede mønster. Lækre biler fra S&S, sammensat med brunt stjernestof fra Videbæk og krydret med rib som matcher bilerne. Det var egentlig først tanken at begge bluser skulle have gul rib, men jeg forstrød og havde så stort besvær med at vælge ribfarve til Villads bluse.


Synes selv de er blevet ret så lækre de bluser. Og glæder mig rigtig meget til drengene skal have dem på!

Og til sidst fik jeg også lavet en hurtig pose til Alfreds høretelefoner, så de kan blive passet godt på. Lækkert trekantstof som foer fra stof2000 og turkis lagenlærred udenpå. Krydret med neongrøn løbegang og snor. Og så selvfølgelig lækkert strygestof.

Posted in , , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.