3 x the best of what's around

Nu har min mand jo været på ferie i hele 12 dage, og jeg har derfor været græsenke! Og ja maskinerne har ikke stået stille selvom jeg har været alene med børnene. Der skulle da selvfølgelig syet når-far-kommer-hjem-fra-USA-tøj til poderne, til når vi skulle tage imod farmand i lufthavnen.

Og da han er vild med Dave Matthews Band, og det var den primære årsag til hans herretur derovre, hvad er så bedre end et citat fra en sang og bandets logo på en trøje? Nej vel. Så jeg fik syet 3 lækre trøjer til ungerne. Men det var ikke helt nok. Syntes også der skulle nye bukser til, så det måtte der også igennem maskinerne. Og så blev det pludselig koldt, regnfuldt og blæsende - så en baggyhue til at færdiggøre outfittet med måtte der til.


Til Villads og Alfred har jeg syet karamelfarvede bredriflede fløjlsbukser, i en polyester/bomuldsmiks fra stofshops tilbudskælder. Mønstret er fra Ottobre 4/2009. Begge par er str 92 men med forskellig benlængde. Dertil bluser efter eget mønster, med de samlede raglanærmer bagpå og så matchende baggyhuer. Se evt min DIY på hvordan de lækre huer hurtigt laves.Til Alma blev det til sartlilla bredriflede fløjlsbukser, igen stof fra stof shops kælder. Mønstret er efter Ottobre 4/2014 slimline mønstret, men med en del ændringer. Og selvom de er syet i  str 104 er de stadig alt for lange i benene. Blusen er efter slimline mønster fra samme blad. Og selvfølgelig en hue.

Lige et par billeder lidt tættere på strygestoffet på bluserne


Og idag skulle vi så hente farmand i lufthavnen, og ungerne prøve deres nye tøj. Alma synes bukserne er fede, og vil have flere par! Skønt når hun kan li' det jeg syr. Men nyvaskede og klar til afgang - og svære at indfange i kameravinklen.


Villads


Alfred


Alma

Og så gik det ellers afsted mod Billund. Og puha for en trafik og giga meget kø på motorvejen. Hvad der normalt tager en halv times kørsel tog over en time, og så var tidsplanen eller skredet voldsomt! Selvom vi kørte i god tid. Og ungerne blev utålmodige i bilen, og måtte køles ned med brikjuicer. Men da vi kom frem til lufthavnen, kom vi ind i ankomsthallen med flag i hænderne, netop som far kom ud af toldområdet. Og glæder var stor! SKØNT at have ham hjemme igen!


Jeg glæder mig til imorgen tidlig, hvor de vågner og han er hjemme!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.