moster igen

Jeg er endnu engang blevet moster - og det er jo noget ganske særligt. Sådan en ny lille velduftende baby, som bare er smuk og lækker. Igår var jeg på besøg hos min søster og se ham. Og få lov at holde den lille fis - ihh hvor virker mine egne unger bare store ved siden af!

Og for mig betyder det jo så også mulighed for at være kreativ i de helt små størrelser. Og kunne lave lækre sager til den lille nevø.


Her en heldragt str 62 - med skønne fantasidyr indrammet i turkis rib - mønstret er hjemmegjort. En body str 56 med skønne aber - mønster fra ottobre 1/2012. Første gang jeg har syet en str 56 uden knapper i halsåbningen, så er spændt på om det fungerer eller ej. Og et par bløde fløjlsbukser str 56/62 efter hjemmelavet mønster.


En heldragt str 56 med matchende hjelm. Mønstret på hjelmen er fra det nyeste ottobre 6/2013. Den er lavet uden bindebånd, men det burde nok være på en anden gang. Og udover at hjelmen var for stor endnu, så var pasformen fin, for fik lige lov at prøve den på den lille fyr.


En hue strikket efter denne opskrift klik klik. Den er strikket i drops muskat garn - lækker lækker bomuld.


Og den heldige storebror skulle da ikke snydes. Så havde fået at vide vinterjakken er sort med orange detaljer på - så en lækker orange baggyhue der matcher blev kørt igennem maskinerne til ham. Så er jeg spændt på om han vil gå med den. Han bemærkede ihvertfald selv at den car samme farve som lillebrors hjelm, så måske han alligevel syntes det var lidt sejt.


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.