wroom wroom

For et stykke tid siden fandt jeg det lækreste bilstof i den lokale stof shop - og det måtte bare hjem. Lækkert bomuld til 79 kr/m. Jeg var hurtigt enig med mig selv om at der ihvertfald skulle laves bilbukser til drengene, og stofkombinationerne blev udvalgt. Og så skulle jeg jo også lige have syet bluser og bodyer dertil, helt ensfarvede så sættene ikke blev for rodet.

Til Alfred blev det et par olivengrønne bukser med de skønne biler på numsen. Indrammet at helt mørkeblå tittekant. Og så et par bluser i hhv mørk og lys blå, som begge matcher.


Til Villads et par rappe turkis bukser med biler på måsen. Indrammet af en brun tittekant og med 2 nuancer af grønne bodyer til.


Sættene har ligget klippet længe, men endelig igår fik jeg dem færdiggjort. Og selvfølgelig var drengene nød til at have sættene på i vuggestue idag. Og de blev rigtig glade for bukserne - især det faktum at der er lommer i! Men stå stille så jeg lige kunne snuppe et par gode billeder - det var ikke en mulighed - små banditter...


Desuden fik jeg igår færdiggjort det sidste sæt nattøj til Alfred, som har ligget i bunkerne længe. Dejligt friskt skysæt - stadig efter samme mønstre fra ottobre 6/2011.


Og jeg kan nu med ro i sjælen erkende at alle de syprojekter som stod på min liste er streget ud - yay!! Men jeg har jo så i mellemtiden lavet en forlængelse af listen, hvor ungernes juletøj er skrevet på. Og der ligger stadig lidt UFO'er som jeg vildt gerne ville have færdiggjort. Men kommer tid kommer råd.

Og mht de små poser jeg syede igår og afleverede i vuggestuen, så blev de vildt glade. Og straks blev den med postmand Per hængt op inde på Villads' stue. Så dejligt når så små projekter kan gøre gavn og glæde andre.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.