perler, lakridstoppe og striber

Ja måske en underlige overskrift, men intet mindre end hvad denne regnfulde søndag bl.a. har bestået af. Ungerne har nemlig alle 3 lavet perleplader - og der var SÅ hyggeligt. Altså jo jo der faldt da mange maxi perler på gulvet da Villads byggede, men de måtte bare op igen. Og drengenes interesse var hurtigt dalende, imens Alma og jeg kæmpede for at få bygget en stor prinsessefigur færdig. Så de byggede togbane og tonsede rundt imens Alma kæmpede med at finde perler i de rigtige farver. Og da vi næsten var færdige kunne jeg høre Alfreds stemme i køkkenet - hov se Villads der er mange mange perler der!! Og jep - en pose med perler var tømt ud over køkkengulvet haha.

Nå men den store figur blev kæmpet færdig. Og jeg fik den med besvær strøget.


Da drengene var puttet til middagslur, lavede Alma og jeg lakridstoppe. Og de blev super gode. Så gode at Alma lige spiste 5-6 stykker, imens jeg var nede med skraldespanden!


Og jeg nåede at afslutte et sæt nattøj mere til Alfred. Som er SÅ stort, fordi elastikken i bukserne ikke er stram nok - så ja de synker lidt ned om den lille numse. Men hvad - så er der ihvertfald ikke noget der strammer nogen steder.Og lige Villads i natdragten fra igår...


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.