nattøjsdag

Idag bestemte jeg at det skulle være nattøjsdag - altså at ungerne måtte rende rundt i deres nattøj hele dagen - og det vakte stor jubel. Nogle gange undres jeg i den grad over hvad der kan bringe lykke?!

Nå men Villads startede morgenen med at servere legemad for dukkerne, og ham og Alfred tog så legeopvasken bagefter.


Jeg smelter altså totalt når ungerne sådan hygger sig sammen. Alma og Alfred fik bygget en kæmpe togbane i stuen, imens jeg gik lidt amok i køkkenet. Fik bagt boller, pølsebrød og en brunsvigerkage.


Og det tog jo lidt tid i køkkenet, så jeg lavede disko på værelset med diskokuglen tændt og så radio (fordi cd-afspilleren er gået i stykker). Disko og høj musik var populært. Og da jeg pludselig kunne høre ekstra høj jubel, var det Villads som helt selv havde løst gåden med at kunne nå op til lastbilen på hylden! Det er da så enkelt bare at kravle op i dukkesengen!


Og så blev der ellers spist pølsebrød og boller til frokost - jo jo det er vel weekend! Og så var der dømt middagslur til drengene og lidt kreatid til mig. Nåede lige at få afsluttet endnu en natdragt til Villads med lækre blå flodheste på.


Og ja - så bare lige fordi han er lækker...


Og ja.. nu glæder jeg mig bare til endnu en hyggelig dag med ungerne imorgen. For godt nok er der gang i den sådan en dag, men nuj hvor er det hyggeligt!!

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to nattøjsdag

  1. Sikke nogle søde børn ;) Jeg glæder mig sådan til at mine børn kan begynde at lege sammen - de er hhv 2 år og 3 mdr. Og lækkert lækkert nattøj. Det grønne med skyerne er så fint. Syr du på coverstitch?

    SvarSlet
  2. Tak for den søde kommentar om mine poder :) De kan godt lege sammen, lige så vel som de kan skændes om den samme bold alle 3 hihi.

    Jeg syr på coverlocker - yep. Har en jamone coverpro inkl tape binder - så det går som en leg.

    SvarSlet

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.