præmature poter og stjerner

I fredags blev min nabo faster - og det til en lille lækker dreng. Han er dog født lidt for tidligt og derfor ikke så stor. Jeg spurgte om jeg skulle trylle lidt ved maskinerne til ham. Det er jo altid uventet at de små pus kommer for tidligt, og derfor endnu mere vigtigt at forældrene har lidt tøj at give dem på og kan få troen på de små.

Jeg har fra tidligere mit eget hjemmetegnede mønster på en heldragt og hue. Så derfor kunne jeg hurtigt klippe lidt - og der skal jo nærmest intet stof til i den størrelse.

Jeg valgte at sy en lille heldragt med tilhørende hue i forårsfriske grønne poter. Grøn er håbets farve og jeg syntes det passer SÅ godt til netop præmaturt tøj.

 
Min nabo valgte turkis jersey med stjerner da hendes bror er vild med turkis og det kom der dette sæt ud af.I formiddags kunne hun så give dem tøjet og jeg har hørt de blev glade for det - så bliver jeg jo rørt. Det er dejligt at kunne hjælpe lidt...

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.