tandfeen kom forbi

I går eftermiddags tabte Alma rokketand nr. 2. Hun var stolt da jeg lige kunne tage den ud og lidt bange for tanden og ville bestemt ikke holde den. Men jeg fik hende til at lyse op i et stort smil da jeg nævnte tandfeen, og om hun mon kom forbi igen, ligesom i sidste uge da hun tabte den første rokketand. Og så begyndte hun ellers at remse de idéer op som hun havde til hvad tandfeen mon ville komme med. Og jeg har noteret hvilke ønsker der var iblandt så jeg kan få nogle at de små ting på lager. For ja - jeg har en hemmelig pose i et skab, og i den pose ligger der små skatte som ungerne kan få på en tiltrængt dag, eller bare fordi. I posen er der små poser med Lego Friends, Lego City, Playmobil mænd, poser med HAMA perler, en ny figur perleplade, perler til smykker og meget andet. Gerne ting jeg finder sat ned til ingen ting, eller noget som Søstrene Grene eller Tiger har, og som jeg tænker kan blive nyttigt en dag. Det er dejligt lige at kunne give ungerne en lille ting, når de f.eks har været super dygtige og hjælpsomme, eller som i denne situation med den tabte tand.

Jeg fik dog den idé at jeg ville sy et par shorts til hende. For de blomstrede shorts er blevet et hit. Og jeg ledte hurtigt stofskabet igennem for at finde en passende stofrest. Og sørme om ikke der lå det lækreste hør - knald rødt med hvide stjerner. Og da ungerne var puttet i seng skyndte jeg mig at sy et par shorts - uden detaljer, fordi stoffet i sig selv er ret spraglet.

 
Shortsene blev pakket ind sammen med en lille pose Lego Friends og lå klar da Alma stod op i dag. Og sjovt nok var Alma super hurtig til at stå op og kom tilbage fra stuen med et kæmpe smil og viste mig stolt den lille pakke. Shortsene kom på i børnehave med det samme!! Og legoet ligger og venter på at blive samlet i eftermiddag.
 
 
Kan I have en skøn solskins dag derude - jeg ved jeg vil glæde mig til svesken kommer hjem, og den lille pose Lego skal bygges..
 


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Leave a Reply

Leveret af Blogger.

Søg

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.